Over mij - Salomonsontwerpt
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Over mij

Dat wat nog niet bestaat, al wel kunnen zien

 

Een levendige fantasie maakt een ideeënstroom mogelijk en daarmee ook concreet succes.

Mensen realiseren zich vaak niet hoe prachtig talenten en visies vormgegeven kunnen worden. Ik help mensen meer succes te behalen door diensten en producten beter en intrigerender te profileren met een heldere visuele uitleg.

Mijn talent is het vertalen van kenmerken van een dienst, product of eigenschap naar een originele vorm die uw onderneming aantrekkelijk maakt. Nog succesvoller zijn als cliënten direct onder de indruk zijn en snel begrijpen waar u in uitblinkt. Durf de vrijheid te nemen om vormen te creëren die echt authenticiteit laten zien.

Vrijheid, autonomie, onderzoek, verwonderen, verbeelden zijn mijn kernwoorden. Ik ben spontaan, open, eerlijk en nieuwsgierig en wil weten wie jij bent, wat je doet, wat jou drijft en hoe je daaraan betekenis geeft. Die verdieping krijgt veel aandacht. Samen kan je dan de beste essentie vinden en kernwaarden visualiseren. Het geeft mij enorme voldoening  als mensen er in slagen het beste van zichzelf te communiceren.

Ik ben afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie ‘Graphic Design’  in Amsterdam en werk  en woon met mijn gezin in de geweldige stad Amsterdam.

Het meeste geniet ik van boeken en tijdschriften, van typografie, tekenen, geschiedenis en musea en in het bijzonder de historie van eten en natuur.
Gedreven werk ik aan de vormgeving van uw huisstijl, website en drukwerk. In de schetsen die daarvoor gemaakt worden zitten vaak ideeën die een extra geven en kunnen leiden tot nieuwe producten of diensten. Op mijn service- en procespagina’s is te zien en te lezen over wat ik precies voor u kan betekenen en hoe dat in zijn werk gaat. Wees welkom op mijn website!

“Zijn uw diensten ook op een mooie visuele manier zichtbaar?”

Services

Wat kan ik voor u doen!

 

Promotie artikelen en presentatie middelen verzorgen die overtuigen.
Uw verhaal of complexe informatie in een beeld laten zien. Hier een paar voorbeelden van mogelijke producten.

UW MISSIE & VISIE VERWOORD

Lastig om helder te verwoorden wat u doet? Samen ontdekken wat de 'drive' is en welke waarden u gaat communiceren. Na deze sessie weet u waarom uw passie relevant is. Daarna ontvangt u de tekst waarmee u bondig kan vertellen waarin u uitblinkt, wat u wil bereiken en op welke wijze.

BOEKEN, INKT & PRINTS

Met liefde voor inkt en papier maak ik graag uw boeken, posters, folders, menukaarten, cadeauverpakking, jaarverslagen, kookboeken, brochures, beursmateriaal, covers, flyers, t-shirts en zeefdrukken. Ouderwets schitteren met drukwerk zorgt nog steeds voor tastbare waardering.

IDEE VORMING & BRAINSTORM

Op zoek naar iemand die aanvult bij een customised brainstorm sessie bij u en uw team of een inspirerende mindmap of moodbord? Ooit onderzoek laten doen met een ander 'camerastandpunt'? Laat het eens van een andere kant bekijken. Deze outsider kan u frisse inzichten en ideeën brengen.

MERK DNA-DOCUMENT

In een paspoort staan uiterlijke kenmerken waaraan men u herkent. Het merk DNA document gaat verder. Daarin staat ook omschreven welke specifieke waarden uw organisatie typerend maken. Hiermee kan u toetsen of uw huisstijl klopt.

PROMOTIEMATERIAAL

Beschikt u over passend promotiemateriaal waarmee u vertrouwen creëert en volop beweging maakt? Advies krijgen bij alle oplossingen en mogelijkheden die er zijn en aansluiten bij uw doelstellingen. Laat waar u trots op bent in één oogopslag zien!

PRESENTATIES

Uw verhaal toegespitst op uw publiek en onderhoudend presenteren. Spreken voor publiek met een beeldende top presentatie met beamer. Laat uw publiek niet in slaap vallen. Onthoud dat u een ster bent en het applaus verdient.

CONCEPTEN EN IDEEËN

Huur een ideeën machine. Voordeel hebben van creativiteit inkopen. Wanneer een idee ook visueel gemaakt wordt, zie je of iets mogelijk is, maar men kan ook praten over hetzelfde, omdat we hetzelfde zien. Ik vul het vraagstuk altijd aan met extra ideeën.

INFOGRAPHICS

Een proces of gegeven kan complex zijn. Geweldig is het dan om over een mooie infographic/beeld te beschikken waarmee u de blits maakt en ook nog snel volledig begrepen wordt. Zo wordt dodelijk saai juist uitnodigend, boeiend en spannend.

ONDERZOEK EN INSPIRATIE

Geen tijd om u te verdiepen in een bepaald thema of onderwerp maar toch verdieping en inspiratie krijgen. Dan heeft u de hulp gevonden. Laat u verassen met nieuwe of oude vergeten inzichten. De resultante kan vele vormen hebben als resultaat.

LOGO ONTWERP

Uw merk op een goede manier onder de aandacht brengen begint met een fantastisch logo dat kristalhelder klopt met uw succes. Laat op originele wijze zien waar u voor staat. De kijker heeft daar nu echt een goed oog voor.

ILLUSTRATIE OF VISUAL

Laat een originele illustratie, beeld, tekening maken. Voor bij een artikel, product, publicatie, verhaal of redactioneel stuk. Overwin de lezer-kijker door hem of haar mee te nemen met verbeelding en poëzie.

NAMING (EEN NIEUWE NAAM)

Een geweldige originele naam bedenken voor uw nieuwe bedrijf of product. Gecombineerd met het goede gevoel, juiste thema, maar ook praktisch in gebruik. Het moet wel een beetje gek, 'off' en anders en eigen zijn.

“Inspireer uw publiek met beelden waardoor ze ontdekken.”

Het proces

Een veilige route naar succes

 

Alle ingrediënten die nodig zijn, zijn er op de juiste tijd. Afspreken dat we wat afspreken.

Zodat alle partijen weten waar we in het proces zijn en wat we doen en maken. Samen spreken we de route af.

 • 1. Oriëntatie

  Kennismaking
  Oriëntatie/inventarisatie
  Offerte & overeenkomst
  Briefing (uitleg cliënt)

 • 2. Concept

  Debriefing
  Presentatie schetsen
  Definitieve keuze concept
  Presentatie

 • 3. Ontwerp

  Bepalen beeld en tekst
  Aanleveren tekst/beeld
  Ontwerp typografie/beeld
  Afwerking bepalen

 • 4. Correctie

  Correcties laserprints
  Kleurproef akkoord
  Uitleg en instructie
  Productiebegeleiding

 • 5. Het resultaat

  Verpakking & verzending
  Aflevering
  Betaling
  Evaluatie

“Het gemak van vooruit kijken op een goed inzicht ”

Talent om van niets iets te maken

Mijn Talenten

Nieuwsgierigheid

Salomonsontwerpt vult aan

ggfxjhgsfj

Ideeënstroom

Salomonsontwerpt bedenkt

Verbeeldend

Salomonsontwerpt onderzoekt

Uitdagend

Salomonsontwerpt levert op